Lotto ще облича Давид Ферер още 4 години



16-11-2012 15:41 | Станко Димов

Испанецът Давид Ферер удължи контракта си за спонсорство с италианската марка за спортна екипировка Lotto.

Световният №5, който в петък се изправя срещу Радек Щепанек в първи мач от финала за Купа „Дейвис”, парафира нов контракт с Lotto за срок от 4 години. През този период Ферер ще получава обувки, шорти, тениски и необходимите тенис аксесоари. Финансовите параметри по сделката не се споменават.

„Изключително щастливи сме, че Давид Ферер реши да продължи партньорството си с Lotto. Ние започнахме съвместна работа през 2007-а година, като през този период постигнахме отлични резултати”, коментира Алберто Фратичели, маркетинг директор на Lotto.

„В ДНК-то на Lotto е да използва най-високо технологични материали, за да могат нашите състезатели да се чувстват отлично на корта. За нас Давид Ферер е сред най-талантливите играчи в света и е истинска чест, че ще си партнираме в следващите 4 години”, каза още Фратичели.

През 2012-а Ферер направи феноменален сезон и спечели 7 титли на сингъл, най-много от всички други играчи! Към тези трофеи испанецът има шанс да прибави и Купа „Дейвис”, ако през уикенда заедно със съотборниците му се преборят на финала с Чехия.

Освен Давид Ферер, Lotto облича Франческа Скиавоне, Агниешка Радванска, Марион Бартоли и др.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини