Томич отнесе 1750 долара глоба



05-11-2012 17:59 | Мара Калчева

Бърнард Томич беше глобен с 1750 долара за няколко нарушения на правилата за движение по пътищата, съобщава агенция ААР.

Освен с паричната глоба 20-годишният състезател (№51 в света) е наказан с изпитателен срок, през който ще бъде под наблюдение от органите на реда.

750 долара Томич трябва да плати за отказа му да спре при сигнал на сътрудници на полицията. В свое оправдание той заяви, че не е изпълнил техните указания, тъй като малко по-рано го спрял друг пътен патрул и му наредил да се прибира право вкъщи.

Още 1000 долара глоба Бърнард получи за нарушаване правилата за използване на шофьорска книжка и за неспазване правилото да не пресича двойна непрекъсната линия на пътя.


„Много се радвам, че всичко най-накрая приключи. Стана недоразумение. Сега мога напълно да се концентрирам върху тениса. Ще започна да се връщам към предишното си ниво на игра. Това беше труден момент в моя живот.

"Нямам никакви претенции към униформените патрули – те си вършеха работата. Но що се отнася до отказа ми да спра на сътрудниците на полицията, просто си помислих, че те искат да се уверят, че съм се добрал вкъщи и съм оставил колата. Точно това ми каза предишният патрул. Вината е изцяло моя”, заяви Томич на излизане от съдебната зала. 

Буйната кръв на Томич обаче едва ли ще се укроти. Само преди седмица първата ракета на Австралия участва в сбиване в нощен бар. Тогава се намеси полиция, но не са повдигнати обвинения към него.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини