Вожняцки: Отивам някъде на далеч, ще се поглезя



04-11-2012 20:56 | Станко Димов

Каролина Вожняцки сподели, че е доволна от представянето си на Qatar Airways Tournament of Champions, където тя игра финал, но отстъпи в спора за трофея пред Надя Петрова. Датчанката призна, че е допуснала доста грешки, които са и коствали загубата. Както е известно между двата сета Вожняцки поиска медицински таймаут, но отрече проблемите с прасеца да са били с основна заслуга за поражението.

„Не контузията бе основната причина за загубата ми днес. Опитах се да покажа най-добрия си тенис, но Надя просто бе много силна.  Тя сервира отлично и не ми остави шанс. Първият сет бе по-равностоен, но тя го измъкна. През втората част се опитах да я движа повече по корта, но сякаш избързвах с ударите си и допуснах много грешки”, коментира Вожняцки след двубоя.

„Като цяло съм доволна от представянето си в София, нямам причини да се оплаквам. Щеше да бъде по-добре да спечеля, но...
Спечелих доста двубои в края на сезона. Освен това намерих формата, която показвах през последните години и която ми донесе толкова много победи”.

Вожняцки коментира и дискутираната през последните месеци тема за допинг в спорта, в частност в тениса. „При нас подобно нещо е немислимо. Само в рамките на тази година съм дала около 30 проби. Така е и другите момичета. Не може да става и дума за допинг”.

Запитана къде в каква дестинация ще поеме тази вечер, Вожняцки отговори така: „Отивам някъде много надалеч, където ще си взема пълна почивка. Ще се отдам на СПА процедури, масажи....Мисля, че всички тенисисти заслужаваме няколко седмици да се поглезим след дългия сезон”.

Екип на Tennis24.bg

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини