Цвети: Това е най-емоционалният мач в кариерата ми



30-10-2012 22:31 | Станко Димов

Цветана Пиронкова не скри задоволството си от успешния старт на турнира в София. Както е известно в първа среща от Група „Средец” българката се наложи с 2:6, 6:4, 7:6 (4) над Цзе Чжън (Китай). Ето какво каза Цвети на пресконференция след успеха, на която присъстава и репортер на Tennis24.bg.

„Бях много притеснена в началото на мача. Определено започнах напрегнато. Обяснявам си го с притеснението и напрежението. Публиката имаше очаквания към мен, а и аз самата си бях поставила очаквания.

"Исках да се представя по най-добрия начин тази вечер. Накрая обаче победих, което е най-важното. Това определено е най-емоционалната победа в моята кариера”, коментира Пиронкова.

„Честно казано много исках да победя и заради публиката, която бе страхотна. В края на мача бях толкова уморена, че едвам ходех. Как ще се възстановя? Както обикновено в такива ситуация. Малко масаж и след това лягам по-възможно най-бързия начин. Утре ще имам една загрявка преди мача”, разкри Пиронкова.

Запитана дали класиране за полуфинал е реална цел, пловдивчанката отговори така: „Имам пълни шансове да достигна до там. Самият факт, че участвам на този турнир, означава много”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини