Даниела Хантухова възхитена от българската кухня



30-10-2012 12:46 | Станко Димов

Бившата номер 5 в световната ранглиста Даниела Хантухова води блог в сайта на Женската тенис асоциация от София. Ето какво написа звездата от Словакия снощи, преди началото на Qatar Airways Tournament of Champions.

„Здравейте! Денят бе много натоварен. Започнахме с официалната снимка, на която сме всички. Трябваше да я направим пред храма, но заради силния дъжд позирахме вътре в театъра. След това бе церемонията по тегленето на жребия и срещата с медиите.

После обядвах с брат ми и моя треньор и тренирахме в залата - и на двата корта.

Както каза Стейси, това са най-силните участнички в историята на турнира. Много силни. Всяка съперничка ще бъде много трудна, а мачовете – оспорвани.

Но това е най-доброто за нас и за феновете. Като говорим за феновете, чух, че всички билети за събота и неделя са продадени. Това ще е прекрасно, а залата е фантастична.

Този турнир ще помогне много тенисът в България да стане още по-популярен и повече деца да хванат ракети и да играят. Ако и ние можем да съдействаме за това, ще бъде чудесно и ще сме щастливи.

Майка ми също пристигна и така близките ми хора край мен са повече. Винаги е добре някой да те подкрепя. Вечеряхме на същото място като предишния ден и си поръчахме много хубаво суши.

Трябва да кажа, че храната тук е страхотна – не само в хотела, но и по ресторантите. Много сме впечатлени от града и съм сигурна, че ще прекараме супер цялата седмица."

Обичам ви, Дани

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини