Цвети пред Tennis24.bg: Няма да обещавам нищо, че...



29-10-2012 16:25 | Станко Димов

Цветана Пиронкова попадна в една предварителна група с Мария Кириленко, Надя Петрова и Цзе Чжън на започващия във вторник Qatar Airways Tournament of Champions. След тегления жребий Цвети бе така любезна и отдели време, за да отговори на въпросите на репортер на Tennis24.bg.

„Групите няма какво да ги коментирам, може би се паднах в по-лесната, ако изобщо може да се каже, че има лесна група в турнира”, сподели Пиронкова пред Tennis24.bg.

„Щастлива съм, че ще завърша сезона в България. Очаквам турнира с огромно нетърпение. Честно казано чувствам се в отлична форма, но не искам да давам никакви обещания и да казвам смели думи, защото обикновено се получава точно обратното.

Конкуренцията в София е много голяма, но не ме притеснява. Аз играя с тези момичета през цялата година. Всяка от нас си има свой собствен стил, но не мисля, че някоя може да ме изненада.

"Играла съм с всички от тях. Цзе Чжън ме победи тежко в Ню Хейвън, с Петрова също играхме, макар и на клей корт, където условията са много по-различни. Само с Кириленко не съм се срещала скоро, но и нея я познавам добре”, каза още Пиронкова.

ГАЛЕРИЯ ОТ ЖРЕБИЯ ЗА ТУРНИРА

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини