Вожняцки и компания на обиколка из центъра на София



26-10-2012 14:50 | Николай Драгиев

Церемонията по тегленето на жребия за групите на Qatar Airways Tournament of Champions ще започне в 12:00 часа на 29 октомври, понеделник, в Гранд Хотел София, който е официален хотел на най-голямото тенис състезание, провеждано у нас.

Преди това, около 11:15 часа, пред храм-паметника „Св. Александър Невски” ще бъде направена общата снимка. За нея ще позират Цветана Пиронкова, Каролине Вожняцки, Надя Петрова, Роберта Винчи, Сие Су-Уей, Чзе Чжън, Даниела Хантухова и Мария Кириленко.

На събитието в понеделник ще присъства и председателят и изпълнителен директор на Женската тенис асоциация Стейси Аластър.

След като тенисистките бъдат разпределени в групите „Сердика” и „Средец”, ще се проведе, т.нар. All Access Hour. Тогава медиите ще могат да зададат своите въпроси на всяка от осемте участнички. За общата снимка да заповядат само фотографи и оператори – тенисистките няма да дават изявления пред „Св. Александър Невски”.

Днес бе направена първата тренировка на централния корт в залата. Сие Су-Уей от Тайван и нейният австралийски треньор Пол Макнами бяха първите, които имаха честта да опитат настилката. Те останаха доволни от корта и осветлението в залата.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини