"Девин Мастърс" започва в четвъртък на БНТЦ



09-10-2012 12:51 | Станко Димов

На 11.10.2012 г. (четвъртък) в 11 ч. в залата за пресконференции на Български национален тенис център в Борисова градина ще се състои пресконференция по повод началото на турнира DEVIN MASTERS.

В нея ще участват Мая Герасимова – маркетинг директор на „Девин” АД, Даниел Иванов – старши бранд мениджър в компанията, Стефан Цветков – президент на Българската федерация по тенис и Пламен Милушев и Камелия Димитрова – участници в DEVIN MASTERS 2011 г.

Състезанията от турнира DEVIN MASTERS ще се проведат от 11 до 13 октомври на кортовете на БНТЦ. Официалното откриване на състезанията ще бъде дадено в 10:00 ч. с химна и вдигане на българския флаг. Това е третото издание на DEVIN MASTERS. С победата в него 8 момчета и момичета между 12 и 18 години си ще имат възможността през 2013 г. да участват в турнир по избор в Европа или САЩ.

Право да участват в състезанията от DEVIN MASTERS имат всички тенисисти, класирани до осмо място в националните ранглисти. Състезателите са разделени в четири възрастови категории – до 12, до 14, до 16 и до 18 години. Главен съдия на срещите ще е Ивайло Цветков, а директор на турнира Николай Манчев. Срещите ще се играят с до 2 от 3 тайбрек сета, с 4 нови топки.

Участие в турнира ще вземат Пламен Милушев, победител при 18-годишните през миналата година, Александра Караманолева, Габриел Каратанчева и Адриан Андреев.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини