Мъри водач в схемата в Токио – вижте съперниците на Гришо



29-09-2012 10:55 | Станко Димов

Шампионът от US Open 2012 Анди Мъри се завръща на корта! Британецът е поставен под №1 в схемата на турнира в Токио (АТР 500), където има да защитава титла.

Още в първи кръг обаче Мъри ще се изправи срещу сериозен играч – завърналият се преди седмица в тура – Гаел Монфис. В тази част на схемата са още Милош Раонич, Янко Типсаревич и Станислас Вавринка, които могат да се изпречат на пътя на Мъри още преди евентуален финал.

Долната част на схемата поне на пръв поглед изглежда по-лесна. Там абсолютен фаворит изглежда №2 в схемата Томаш Бердих, който на старта ще се изправи срещу Беноа Пер. Най-сериозният опонент на чеха в тази част е местният любимец Кей Нишикори, като двамата могат да се срещнат в трети кръг (четвъртфинал).

Григор Димитров също участва в турнира. В събота сутрин българинът записа чиста победа в квалификациите, където е поставен под №1. Ако запише още един успех, то хасковлията ще получи право да участва в основната схема. А там вариантите за него са точно 4 – Мартин Клизан (Словакия), Бърнард Томич (Австралия), Маркос Багдатис (Кипър) и Хуан Монако (Аржентина).

ОСНОВНА СХЕМА В ТОКИО

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини