Наградите на Tennis24.bg за играта на US Open



19-09-2012 15:24 | Станко Димов

Последният за сезона турнир от Големия шлем US Open приключи преди броени дни, а вече са ясни и наградите от играта с прогнози на Tennis24.bg!

Преди всичко поздравления за победителя в оспорваната надпревара – Костадин Костадинов! Той печели тенис ракета Head и комплекс топки за игра!

Вторият в класацията – Илиян Стоянов пък ще бъде награден също с ракета марка Head. Третият Николай Попов ще може да се хвали с нова чанта за ракети –Wilson.

Следващите 10 участника ще получат билет за Турнира на шампионките, който започва в края на октомври в зала „Арена Армеец” в София.

Как да получите наградите си? От първите 3-ма в класирането очакваме да ни изпратят на електронната поща (office@tennis24.bg) следната информация: Три имена, точен адрес и мобилен телефон (задължително изискване на куриерите). Техните награди ще бъдат изпратени по куриер до края на седмицата.

От спечелилите билет за Турнира на шампионките ще искаме също точни имена, точен домашен адрес с пощенски код! Техните награди ще бъдат изпратени чрез Български пощи също до края на седмицата.

От екипа на сайта искаме да ви съобщим, че с US Open няма да свършат игрите и наградите за този сезон! Очаквайте още награди – ракети, чанти, шапки, топки и други артикули, по време на „Турнира на шампионките” и заключителния „Мастърс” турнир на АТР.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини