Решават за втората „уайлд-кард” за София до месец



19-09-2012 14:05 | Станко Димов

Единствено Цветана Пиронкова може да се чувства сигурна за участие в „Турнира на шампионките”, който започва в края на октомври в „Арена Армеец” в София. Това каза президентът на БФТ Стефан Цветков, който в компанията на супервайзера на турнира даде пресконференция в „Гранд Хотел София”.

„Само Пиронкова е сигурна на 100% за турнира, останалите 7 участнички ще станат ясни по-късно. Имаме право да дадем още една „уайлд-кард”, кандидатки за нея има много, но на този етап не мога да ви кажа къде ще отиде.

"Изчакваме първо да приключи турнирът в Сеул (бел.ред. който се провежда в момента), след това ще видим. Най-късно до средата на октомври ще кажем коя състезателка ще я получи”, коментира Цветков.

В същото време главата на родната тенис федерация успокои феновете и увери, че билети за „Турнира на шампионките” все още има!

„Не знам кой пуска слуховете, че билетите са свършили, но това не е така. Спокойно, все още може да си закупите билет, както онлайн, така и ако дойдете до Националния тенис център. С наближаването на турнира интересът става все по-голям, но билети все още има”, разкри Цветков.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини