Надал видя обрата на Реал срещу Ман Сити



19-09-2012 09:55 | Мара Калчева

Четвъртата ракета в световната ранглиста, Рафаел Надал, сподели във Facebook, че е гледал мача от Шампионската лига в Мадрид снощи, в който Реал обърна Манчестър Сити 3:2. Тенисистът пристигна в испанската столица, за да получи наградата „Човек на годината” на списание Vanity Fair.

„Използвам случая, че съм в Мадрид. Просто не мога да пропусна този як мач от Шампионската лига”, написа Рафа, който е сред най-разпалените фенове на Реал.

11-кратният шампион от Големия шлем бе удостоен в понеделник вечерта в италианското посолство в Мадрид с наградата „Човек на годината”, учредена от испанската версия на популярното списание Vanity Fair. 


Надал е почетен за „блестяща спортна кариера, талант, постоянство, толерантност, солидарност, което го прави пример за подражание и гордост за милионите испанци”, пише в мотивите за награждаването в официалния сайт на списанието.

Известният тенисист се възстановява в момента от травма на колената, заради която изпусна Олимпийските игри в Лондон, US Open и полуфиналния мач Испания – САЩ от Купа Дейвис.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини