Каратанчева в основната схема в Сеул, ще играе с испанка



17-09-2012 16:34 | Станко Димов

Сесил Каратанчева се класира за основната схема на турнира в Сеул, който започва днес. Състезаващата се за Казахстан софиянка премина успешно през ситото на квалификациите, а в първи кръг в турнира ще се изправи срещу опитната испанка Анабел Медина Гаригес.

При успех Каратанчева ще си гарантира още 30 точки за ранглистата, а във втори кръг ще срещне поставената под №6 Варвара Лепченко или италианката Камила Джорджи, която наскоро игра срещу Цветана Пиронкова.

Каратанчева попадна в долната част на схемата, където е и втората Мария Кириленко. Двете могат да се срещнат в трети кръг.

Благодарение на победния ход в квалификациите Сесил си гарантира 16 точки за ранглистата, като при успех над Гаригес ще добави още 30. До момента двете са се срещали веднъж – на клей преди 4 години, като испанката печели в 3 сета.

Иначе водач в схемата е бившата №1 Каролина Вожняцки, която в първи кръг ще срещне холандката Аранча Рус. За последно Вожняцки се появи на корта на US Open, където записа разочароваща загуба в първи кръг.

ОСНОВНА СХЕМА

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини