Ферер и Джокович доиграват утре, преместиха финала



Ферер и Джокович доиграват утре, преместиха финала
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
09-09-2012 00:21 | Искра Бочева

Дългоочакваната „Супер събота” на US Open се провали с гръм и трясък. Заради силния вятър, прерастващ в буря, организаторите на турнира се принудиха да отложат полуфинала между Давид Ферер и шампиона от миналата година Новак Джокович.

Двамата излязоха на корта около 23:30 часа българско време и останаха на него само 32 минути, след което мачът официално бе прекратен и отличен за неделя. Решението на организаторите дойде при резултат 5:2 за Давид Ферер, който е на пред с 2 пробива.

„В неделя ще видим два мача. От 11 часа (бел.ред. 18:00 часа българско време) ще започне доиграването на двубоя между Ферер и Джокович, а след тях ще се играе и финалът при жените. Смятаме, че това е правилното решение. Прогнозите сочат, че ни очаква отлично за игра време в неделя”, съобщиха организаторите на турнира.

Припомняме, че в 02:00 часа тази вечер трябваше да се играе и финалът при дамите, който противопоставя Серина Уилямс и Виктория Азаренка. Този двубой ще се проведе в неделя, веднага след края на срещата Ферер – Джокович.

Стана ясно също, че финалът на мъжкия турнир ще се играе в понеделник.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини