Шарапова няма да е булка, раздели се с годеника Саша Вуячич



01-09-2012 10:20 | Мара Калчева

Третата в схемата Мария Шарапова се класира за осминафиналите на Откритото първенство на Съединените щати по тенис, но изказването й след мача предизвика повече коментари от победата на рускинята.

Шампионката от 2006 година наказа местната Малори Бурде с 6:1, 6:1. Следващата съперница на Маша в Ню Йорк ще бъде нейната сънародничка Надя Петрова.

След успеха Шарапова обяви, че няма да се омъжва и отдавна се е разделила със своя годеник – словенския баскетболист Саша Вуячич.

„Всичко свърши още в края на пролетта, всъщност. Но чаках някой от вас, журналистите, да ме попита. Никой не го направи. Със Саша изкарахме чудесен период, но нашите кариери се развиват по различен начин. Стана много трудно да се виждаме, след като той отиде в Турция. Надявам се да останем приятели”, заяви пред смаяните медии победителката от Roland Garros.

Мария и Саша бяха обявили, че ще се женят през ноември на пищна церемония в Турция. Вуячич беше гард на Лос Анджелис Лейкърс и Ню Джърси Нетс, преди да се върне в Европа този сезон.

racketi.com

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини