Маша: Надявам се този US Open да бъде много по-добър за мен



Маша: Надявам се този US Open да бъде много по-добър за мен
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
28-08-2012 08:26 | Калоян Ангелов

След като победи в първия кръг от Откритото първенство на САЩ Мелинда Цинк от Унгария, рускинята Мария Шарапова изрази надеждата си турнирът да бъде много силен за нея.

"Как оценявам физическото ми състояние? Разбира се, като за първи мач не мога да отрека, че не ми е трудно, особено след като не бях срещала преди това тази съперничка. Не бях запозната с играта на Цинк. Но е ясно, че е опитен играч. Била е преди в топ 20, а това означава, че знае как се играе.

Беше ми трудно не само, защото това бе първи мач за мен, но и заради вятъра. Аз обаче бях напълно фокусирана върху случващото се на корта и мисля, че се справих добре. Не бях играла на турнир от три седмици и се радвам, че вече най-после успях да изляза на корта", заяви Маша на пресконференцията след двубоя си.

"Турнирът в Монреал влизаше в плановете ми, но както знаете се почуствах неразположена и реших да го пропусна, а след това не взех участие и в следващите турнири. Полетите са дълги и уморителни.

В последно време постоянно летя и просто реших да си взема малко почивка. Надявам се този турнир на Откритото първенство на САЩ да бъде много силен за мен. Искрено искам да вярвам, че ще се справя по-добре, отколкото в последните две години", добави тя.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини