Без проблеми за Федерер, Джокович и Мъри



16-08-2012 11:02 | Станко Димов

Големите фаворити за титлата Роджър Федерер, Новак Джокович и Анди Мъри, се класираха за III кръг на турнира от "Мастърс 1000" сериите в Синсинати. Водачът в схемата и световен №1 Роджър Федерер надигра с лекота Алекс Богомолов (Русия) с 6:3, 6:2 за час игра.

Поставеният под №2 Новак Джокович, който спечели "Мастърс"-а в Торонто миналата седмица, се справи със съпротивата на Андреас Сепи от Италия със 7:6 (4), 6:2. Въпреки успеха обаче Ноле имаше сериозни забележки към играта си.

Не съм доволен от играта си. Трябва да подобря представянето си, ако искам да стигна далеч на този турнир. Имаше прекалено много непредизвикани грешки и от двама ни. Не се получи хубав мач", коментира Джокович.

Олимпийският шампион Анди Мъри пък не срещна трудности срещу американеца Сам Куери и го победи с 6:2, 6:4. Шотландецът се отказа от участие на турнира в Торонто миналата седмица заради болки в коляното, но сега показа добра кондиция и с лекота продължава напред. Марди Фиш отстрани Карлос Берлок (Аржентина) с 6:3, 6:1 и остана единственият американец в турнира.

Бившият номер 1 Лейтън Хюит (Австралия) бе унизен от сърбина Виктор Троици и отпадна от турнира след загуба с 2:6, 0:6. Четвъртият в схемата Давид Ферер от Испания отпадна след поражение от Станислас Вавринка (Швейцария) с 4:6, 1:6.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини