Жребият събра Ноле, Мъри и Дел По, Федерер извади късмет



11-08-2012 11:10 | Станко Димов

В началото на следващата седмица започва силния турнир в Синсинати, който е от категорията „Мастърс 1000”. Жребият бе безмилостен към шампиона от миналата година Анди Мъри, на когото отреди да бъде в една част на схемата с играчи от калибъра на Новак Джокович и Хуан Мартин дел Потро.

Поне на пръв поглед далеч по-леки съперници се очертават пред Роджър Федерер, който е в другата част на схемата в компанията на Давид Ферер, Хуан Монако и Томаш Бердих. Както е известно големият отсъстващ от турнира ще бъде испанецът Рафаел Надал, който продължава да се възстановява от травмата в коляното, която получи преди няколко седмици на Уимбълдън.

Иначе водач в схемата очаквано е Роджър Федерер, който ще започне турнира директно от втори кръг с двубой срещу Алекс Богомолов или Ярко Ниеминен. До полуфиналите Федерер може да срещне играчи като Филип Колшрайбер, Марди Фиш и Хуан Монако, които обаче едва ли ще го затруднят. Първият топ играч, срещу когото Федерер може да се изправи идва чак на полуфиналите – Давид Ферер или Томаш Бердих.

В другата част на схемата е доста по-интересно, особено в четвъртината на шампиона Анди Мъри. Още до четвъртфиналите британецът може да срещне някои от следните играчи – Сам Куери, Анди Родик, Джон Иснър или Хуан Мартин дел Потро. Евентуален съперник на Мъри на полуфинал пък може да бъде Новак Джокович или Янко Типсаревич.

ВИЖТЕ ОСНОВНАТА СХЕМА В СИНСИНАТИ

ТРЕНИРОВКА НА ФЕДЕРЕР В СИНСИНАТИ - СНИМКИ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини