Победители в играта на Tennis24.bg за Олимпийския турнир



07-08-2012 18:03 | Станко Димов

Олимпийският тенис турнир приключи и е време да наградим призьорите в традиционната игра с прогнози на Tennis24.bg. Първите петима в крайното класиране ще получат билет за Турнира на шампионките, който тази година за първи път ще се проведе в София, в зала „Арена Армеец”.

Победители са: Гичка Христова, Велислав Мешков, Николай Мечкарски, Марина Христова и Димитър Стоянов. От тях очакваме да ни изпратят на редакционната поща – office@tennis24.bg, точния     си адрес (в това число населено място, ПОЩЕНСКИ КОД, улица, №, блок и т.н. ).

Най-неприятната – шеста позиция, в подножието на наградите, остана за Димо Коточен, когото съветваме „да не губи кураж за следващия тираж”. Като споменахме тиражи, то следващата игра на Tennis24.bg ще бъде на US Open, който започва на 27-ми този месец.

За последния за сезона турнир от Големия шлем замисляме да има награди поне за първите 15-20 в играта! А дотогава – бъдете здрави, наслаждавайте се на лятото и не забравяйте да се информирате за любимия спорт на точното място – www.tennis24.bg.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини