Анабел Крофт критикува Олимпийския тенис турнир



02-08-2012 14:06 | Станко Димов

Анабел Крофт, бивша професионална състезателка и настоящ тенис коментатор, разкри мнението си за провеждането на Олимпийския тенис турнир на кортовете на Уимбълдън. Ето какво казва тя:

„Малко е странно, дори болезнено. Странно е с всичката тази музика, шума и цветните дрехи, които се виждат навсякъде из кортовете. Уимбълдън е много специален турнир, а Централния корт се е превърнал в катедрала, затова ми трябваше малко време да свикна към новата обстановка.

Това е все едно някой да влезе в къщата ви и да промени всички. Чудя се дали не би било по-добре, ако Олимпийския тенис турнир се бе провел на друго място. Предполагам обаче, че организаторите са нямали алтернатива”, коментира Крофт.

Крофт разкри и няколко любопитни детайли и оплаквания на играчите, които остават скрити за широката общественост. „Един от водещите играчи на сингъл, няма да кажа името му, ми каза следното: „Сега оценявам как „Ол Ингланд Клъб” ръководи стриктно правилата и провеждането на Уимбълдън”.

Разбрах, че много от играчите са изразили недоволство от хаотичността на Олимпийския турнир. Разбрах, че няколко играчи, както при мъжете така и при жените, са се оплакали от факта, че техните гаджета не са били допуснати до ложите им да гледат двубоите. Заради липса на акредитация или нещо подобно. Привидно всичко може да е наред, но ви уверявам, че зад кулисите не всичко е гладко”, разкри още Крофт.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини