Джокович предлага ракета на Овечкин, иска в замяна стик



01-08-2012 12:06 | Станко Димов

Новак Джокович има две цели на Олимпийските игри в Лондон – да спечели златен медал на сингъл, както и да се снима с възможно повече от най-известните атлети в света, като спринтьора на 100 метра Юсеин Болт например.

След като във вторник победи бившия №1 Анди Родик с 6:2, 6:1 Ноле сподели, че злато в Лондон ще се равнява на титла от Шлема и че е много горд, да излезе на кортовете на Уимбълдън с фланелка със сръбския флаг.

„Това е нещо, което ние тенисистите рядко усещаме, защото нашият спорт е изцяло индивидуален. Всички ние обаче сме горди, когато имаме възможността да излезем с националния флаг на гърдите ни”, увери Джокович, който заедно с Типсаревич, Троицки и Зимонич е отседнал в къща в близост до Уимбълдън.

Иначе в свободното си време Джокович се опитва да запълни личната си колекция със снимки. „Аз съм страхотен фен на снимките. Невероятно е, когато можех да се разходиш из олимпийското село и да се срещнеш с толкова велики спортисти”, сподели Ноле, който вчера размени няколко думи с хокейната звезда Алкекс Овечкин, който е приятел на руската тенисистка Мария Кириленко.

„С Овечкин се обзаложихме. Следващия път като се видим аз ад му нося ракета, а той стик. Надявам се, че когато турнирът завърши и двамата ще изпълним заканите си”, каза с чувство за хумор сърбинът. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини