Каратанчева замеси Бойко Борисов в секс скандал!



12-07-2012 12:56 | Станко Димов

Бойко Борисов ми отправи сексуални намеци, когато бях на 14 години. Това заявява тенисистката Сесил Каратанчева пред вестник "Галерия". По това време Бойко Борисов е главен секретар на МВР и се опитал да я съблазни.

Играехме демонстративен мач на кортовете на "Левски". След това нещо се случи и доиграхме срещата на Дианабад. Аз играх в тандем с Пламен Минчев срещу Бойко Борисов и Никол Димитрова. Загубихме с Пламен, но имахме бас - загубилият трябваше да даде нещо като 20 или 50 лв.", разказва Сесил.

"Тръгнах да давам парите на Бойко, но той каза, че трябва да ги предам на охраната и не ги взе лично. Но ме попита кога ще играем пак. Разменихме си телефоните а после си тръгнахме от кортовете. Половин час по-късно получих първия SMS от Бойко Борисов. Показах го на баща ми и на други хора около нас, тъй като не го разбирах. Никой не посмя да ми обясни какво точно означава той, само казаха, че е изключително неприличен, за да бъде изпратен на младо момиче като мен", казва тенисистката.

Тя обаче не помни какво точно е пишело в SMS-а. След това е минало доста време и Сесил е получила още няколко SMS-a. В тях пишело "Как си", "Как върви подготовката?". Сесил отговорила "Хубаво е". По думите й Бойко Борисов отговорил "Само за любов, нали?", тя обаче върнала "Хубаво е времето за тенис". Тя обаче звъннала на баща си и му разказала.

Най-фрапантните SMS-и обаче дошли на "Ролан Гарос" през 2005 г. Тогава тя е на 15 г. и достигнала до четвъртфинал. Тогава от Федерацията по тенис поканили Сесил на вечеря. На една маса стоели Сесил, баща й Радослав Каратанчев, шефът на федерацията Пламен Минчев и заместникът му Стефан Цветков и бизнесмен от Ямбол, както и Бойко Борисов.

На следващия ден получила SMS от непознат номер, който гласял "Беше много красива вчера". Тя наивно отговорила "Кой си ти, къде са ме давали". Отговорът от непознатия бил "Вчера те видях, с много хубава рокля беше".

Сесил отново върнала SMS с текст "Кой е?", а отговорът бил "Б.Б.". След това последвал нов SMS - "Какво ще кажеш да ми дойдеш на гости в хотела сега?". Тя показала съобщението на баща си, а той я накарал да отговори, че ще дойде само ако и Радослав Каратанчев присъства. Отговорът бил мълниеносен "Е, не, айде ще го отложим за друг път". На следващия ден тя паднала на Ролан Гарос. Баща й бил изключително възмутен и споделил на официалната вечеря за получаваните SMS-и.

След това Бойко Борисов го извикал на среща, тъй като предстояли избори за кмет на София. По думите на Сесил Каратанчева Бойко Борисов казал "Моля те, Радо, аз я обичам като дъщеря. Тя е такова слънце и страхотно дете. Никога не бих направил такова нещо". Бойко Борисов никога повече не потърсил Сесил, но е разговарял с баща й, който по-късно беше назначен за шеф на държавната фирма за стопанисване на спортни имоти "Академика".

Пред "България Днес" Бойко Борисов казва, че няма никакъв спомен за случая. "Бащата на Сесил ми е приятел, беше две години директор на "Академика", не ми го побира ума. Гадно е, не е честно просто", убеден е премиерът.

Сесил Каратанчева отива по-далеч. "В България всичко е възможно. Всеки с пари може да прави всичко. Власт, пари и много криворазбрано мъжко его - това е много притеснително", казва пред България Днес тенисистката. "Страх ме е, защото имам три по-малки сестри, могат да ми намерят нещо в дамската чанта или куфарите, могат да ми счупят колената, като жена най-много ме е страх да не ме залеят с киселина. Треньори са ми споделяли, че има момичета тенисистки, които са получавали още по-неприлични и директни SMS-и", споделя Сесил Каратанчева.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини