Серина Уилямс: „Златен сет”? Какво е това?



01-07-2012 16:22 | Станко Димов

Въпреки, че се класира за втората седмица на Уимбълдън, 4-кратната шампионка Серина Уилямс сподели, че далеч не показва най-добрата си игра. В петък американката трябваше доста да трепери, преди да победи с 9:7 гейма в третия сет китайката Чзе Цжън.

В спор за място на четвъртфинал на Уимбълдън Уилямс ще се изправи срещу Ярослава Шведова, която се прочу, след като записа „Златен сет” в двубоя си срещу Сара Ерани.

„Казаха ми, че тя (Шведова) направила „Златен сет”. Тогава помолих хората да ми обяснят какво е това, защото не знаех. Нямах представа за съществуването на такова понятие”, откровено сподели Уимялс.

„Шведова е солиден играч, силна е. Надявам се да играя добре срещу нея. Първата ми цел ще бъда да спечеля поне една точка през първия сет, след това ще видим какво ще стане”, каза с чувство за хумор американката, визирайки „Златния сет” на Шведова срещу Ерани.

„Наистина трябва да играя по-добре в следващите кръгове. Срещу Цжън ретурите ми не бяха на ниво. В един момент те просто не работеха”, каза още 4-кратната шампионка, която заедно с Мария Шарапова е основен фаворит за титлата тази година.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини