Пиронкова се включва в спортен празник в София



29-06-2012 16:18 | Станко Димов

Най-силната българска тенисистка Цветана Пиронкова ще бъде специален гост утре в рамките на спортния празник „Бъди в DEVIN форма”, който ще се проведе на Българския национален тенис център „Карлсберг” в Борисовата градина в София. Това ще стане часове след връщането на Цвети от турнира „Уимбълдън”.

Припомняме ви, че събитието ще бъде открито от министър Свилен Нейков точно в 11.00, а след това ще започнат безплатни тенис уроци и много забавни игри. По време на спортния празник професионални тенис треньори ще учат всеки желаещ на един от най-обичаните спортове.

Останалите участници могат да се забавляват на различни кътове с динамични игри за всички възрасти. Там всички фенове на движението и динамичния начин на живот ще могат да се включат в разнообразни игри с награди. Всеки може да участва в състезанията по скачане с вързани крака и чували, хокей, щафета за родители и деца, а специална координационна стълба ще тества равновесието на тези в най-добра спортна форма.

Като всеки спортен празник и този не оставя своите състезатели без награди. Участието в различните спортни атракции може да донесе на всеки един специални подаръци, както и право на участие в томбола за спечелването на велосипед.

Лятното турне продължава и следващата седмица. В Русе спортният празник ще бъде на 7 юли в тенис клуб „Русе“ в младежкия парк, а последната дата е 8 юли в Плевен, където гостите ще бъдат посрещани в тенис клуб „Плевен 90“ в парка „Кайлъка“. Всички събития стартират точно в 11:00 ч.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини