НА ЖИВО: Финалът на "Ролан Гарос" Джокович - Надал 4:6, 3:6, 6:2, 2:1 - отново дъжд



10-06-2012 00:00 | Станко Димов

В 16,00 часа започна финалът на Откритото първенство на Франция по тенис при мъжете между Новак Джокович и Рафаел Надал.

През днешния ден над Париж се очакват валежи, така че е много вероятно срещата да бъде прекъсвана, а дори и отложена за понеделник. Двубоят ще бъде предаван пряко по „Евроспорт”, както и онлайн на някой от следните линкове:

17,17 часа: Надал спечели първия сет с 6:4 след близо час игра. Той поведе с 3:0 и два пробива на старта. Джокович успя да ги върне за 3:3. Испанецът обаче намери начин да пробие още веднъж и след това да затвори в своя полза първата част.

18,14 часа: Надал поведе с 5:3 и във втория сет, когато над Париж заваля. Така се сбъднаха прогнозите на синоптиците, които предвиждаха дъжд. Дали ще има спиране на дъжда и мачът ще се доиграе или той ще бъде отложен за понеделник, предстои да разберем.

18,44 часа - Двубоят е подновен след паузата за дъжд. Надал бързо печели подаването на Джокович за 6:3 и повежда с 2:0 сета.

19,33 часа
- Рафа Надал загуби първи сет в турнира. Джокович стабилизира играта си и по отличен начин спечели третия сет с 6:2. Над Париж обаче като че ли отново започва да ръми.

19,54 часа - Дъжд отново прекъсна двубоя. В четвъртия сет Джокович води с пробив за 2:1. Интересното е, че Джокович спечели 8 поредни гейма срещу Надал, което никога не се бе случвало на испанеца.

20,11 часа - Очаква се играта да се поднови най-рано към 21,00 часа.

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ОЩЕ ЛИНКОВЕ ЗА ТЕНИС НА ЖИВО!


Към днешна дата Надал има 6 титли от „Ролан Гарос”, като при нов успех ще запише абсолютен рекорд  по трофеи от Париж. Ако Джокович спечели финала, то сърбинът ще запише кариерен шлем, като ще държи в ръцете си всички трофеи от Шлема.

До момента Надал води с 18:14 победи срещу Джокович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини