БФТ и „Девин” организират безплатни тенис уроци в 8 града



07-06-2012 12:53 | Николай Драгиев

На 10 юни от Пловдив стартира национална инициатива „Бъди в DEVIN  форма”, в рамките на която в 8 български града ще се проведат безплатни уроци по тенис.

Инициативата е организирана съвместно от „Девин” и Българската федерация по тенис.

Лятното турне  ще се проведе през юни и началото на юли и всички жители на Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Сливен, Плевен и София могат да се включат в истински спортен празник, по време на който професионални тенис треньори ще учат всеки желаещ на един от най-любимите спортове, а  останалите участници могат да се забавляват на различни кътове със забавни игри за всички възрасти. За да се осигури необходимата хидратация на спортуващите през целия динамичен ден, Девин ще осигури достатъчно минерална вода за всички участници.
 
Стартът ще бъде даден в 11 часа на 10 юни на тенис комплекс „Локомотив” (до гребната база) в Пловдив и ще продължи в Стара Загора – 16 юни, Сливен – 17 юни, Варна – 23 юни, Бургас – 24 юни, София-30 юни, Русе – 07 юли и  Плевен – 08 юли.

Освен уроците по тенис, за участниците в спортните събития ще бъдат организирани различни кътове, където всички, които  обичат движението и динамичния начин на живот могат да се включат в множество игри с награди.

Ще има състезания по скачане с вързани крака и чували, щафета за родители и деца, ще се играе хокей, плажен тенис, а равновесието си ще можем да тестваме на координационна стълба.

Като всеки спортен празник и този няма да остави своите състезатели без награди. Всеки кът ще раздава печати, а който събере три и повече печата, ще получи правото да участва в томбола за колело, както и подарък – чаша DEVIN, от която всеки ден да пие любимата и необходима минерална вода.

Лятното турне е част от дългосрочната стратегия на „Девин” – лидера на бутилирани води в страната да подкрепя и промотира здравословния и активен начин на живот.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини