Софийско тенис лято започва на 11 юни на БНТЦ



04-06-2012 16:07 | Станко Димов

„Софийско тенис лято 2012” стартира от 11 юни на базата на Българския национален тенис център „Карлсберг” в Борисовата градина до парк хотел Москва. От началото на следващата седмица БНТЦ за първи път отваря врати за всички ученици от 6 до 14 години, които искат да играят тенис през лятната ваканция.

Тенис лагерът ще продължи до 15 септември, като децата ще могат да се записват както за цялата седмица, така и само за един ден. 135 лева е седмичната цена, а за тези, които искат да посетят лагера само за ден цената е 30 лева.

Тенис лагерът ще включва двуразови тренировки по тенис, водени от професионални треньори. На децата ще бъде осигурен обяд и още много игри и забавления. Заниманията са от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 часа.

„Очакваме всички деца, които са играли тенис, или които искат за първи път да хванат ракета и да усетят тръпката от този уникален спорт. Нашето желание е през лятната ваканция да запълним пълноценно времето на децата и да дадем спокойствие на родителите им, че има кой да се грижи за децата им през целия дена защо не и да открием следващите Григор Димитров и Цветана Пиронкова”, заяви треньорът на младежкия национален отбор Коко Петров, който ще отговаря за летния лагер.

Записванията за седмичните занимания ще се извършват на място всеки понеделник от 8:00 часа до започването на първата тренировка в 9:00. За желаещите да посетят летния лагер само за един или няколко дена, записването става в деня на тренировката от 8:00 до 9:00 часа.

Подобни летни тенис лагери се организират във водещите европейски тенис държави като Великобритания, Франция, Испания, Италия и Германия.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини