Вожняцки се оплака от "позорни" съдиийски решения (видео)



03-06-2012 12:20 | Николай Драгиев

Късно снощи Каролина Вожняцки приключи участието си на "Ролан Гарос" след загуба в трети кръг от 23-ата поставена Кайа Канепи. След срещата датчанката за пореден път изрази недоволството си от действията на съдиите по време на срещата.

Вожняцки на няколко пъти си позволи да влиза в дълги спорове със съдията на стола Пончо Айяла във втория сет. След като не успя да се разбере с него тя дори повика на корта и супервайзъра на срещата.

"Когато е съвършено ясно, че топката е в аут, не знам какво има да спорим. Ако те не могат да видят това, трябва да има други съдии или да поставят "Ястребово око" и на тези кортове.

"Позор е, че грешки като тези се допускат. Тук дори не бе спорно дали топката е вътре, или е отвън. Беше очевидно в аут. Освен това, когато топката лети бавно, както в случая, съдиите са длъжни да видят къде попада," заяви ядосаната Вожняцки.

Иначе при спора си със съдията Аяла на корта, Вожняцки дори си изпусна нервите, заявявайки: "Как може да сте толкова арогантен. Не сте ли ходили на училище?", попита го тя.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ СПОРНАТА СИТУАЦИЯ!

С ранното си отпадане на "Ролан Гарос" бившата номер 1 Вожняцки може не след дълго да се раздели и с мястото си в топ 10. В момента тя е номер 9 в подреждането.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини