Даниела Хантухова за хобитата си извън корта



13-05-2012 14:58 | Николай Драгиев

Словашката тенисистка Даниела Хантухова разкри интересни неща от заниманията си извън корта. Тя има реални шансове за участие на Турнира на шампионките, след като спечели състезанието в Патая Сити.

Така че организаторите на турнира в София може ли трябва да помислят от сега да осигурят пиано на Даниела.
 
„Бях осем години в музикално училище и свирех на пиано. Повечето от нещата, които мога да свиря, са класически – Бетовен, Моцарт и Бах. В момента разучавам обаче песента на Адел Someone Like You, защото много ми харесва. Обичам да свиря на пиано, защото тогава не мисля за ежедневните проблеми. Това е страхотен начин за отпускане”, заяви Хантухова, цитирана от сайта на Турнира на шампионките.
 
29-годишната красавица от Попрад споделя и за страстта си към един друг спорт, доста моден сред тенисистките напоследък.
 
„Обичам да играя голф. Мисля че се справям доста добре, защото моят добър приятел Серхио Гарсия ми дава ценни съвети, с които подобрявам играта си. Така че сега съм доста по-силна от преди. Харесва ми да направя малко бягство от тениса отвреме-навреме и да изиграя девет дупки. Ясно е, че нямам достатъчно време, за да постигна добър хендикап, но в Пърт, по време на „Хопман къп”, улучих дупка с един-единствен удар, което беше невероятно”, каза още Даниела Хантухова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини