Поне половината "Арена Армеец" пълна за Турнира на шампионките



25-04-2012 14:25 | Станко Димов

Интересът към предстоящия Турнир на шампионките в София е голям, но билети все още има. Това увериха организаторите на събитието на специална пресконференция, която бе по повод представяне на логото на турнира. 


Както е известно от 30 октомври до 4 ноември зала „Арена Армеец” ще домакинства на последния за сезона турнир от календара на WTA – „Турнира на шампионките”. 


„Излязоха информации, че билети за турнира вече нямало. Искам да уверя всички фенове на тениса у нас, че това не е вярно. Просто бяхме блокирали за продажби част от билетите, за да има в наличност и в дните преди самия турнир.

Иначе можем да се похвалим, че интересът наистина е голям. Няма да издавам точни цифри но ще кажа, че за полуфиналите и финалът половината билети вече са продадени”, заяви Николай Пръвчев, генерален секретар на БФ Тенис.

Думите му бяха потвърдени и от проверка на Tennis24.bg в един от офисите на "Тикетпро". 

 

Билетите за турнира се продават на цени, както следва: 8, 15 и 20 лева. Премиум билетите до корта с включен кетъринг са на цена 200 лева. Помислено е и за най-верните привърженици на тениса на високо ниво - за тях има пакетни билети за всички дни на турнира: 40, 75 и 100 лева. Премиум пакет до корта с включен кетъринг струва 1000 лева.

 

Двубоите  от груповата фаза ще бъдат от 16.00 ч., като ще се играят по три мача на ден, полуфиналите са от 17.00 ч., а финалът на 4 ноември - от 18.00 ч.

Онлайн билет може да закупите ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини