Налбандян, Моя и Енен получиха "уайлд кард" за Индиън УелсНалбандян, Моя и Енен получиха "уайлд кард" за Индиън Уелс
Свързани турнири
Свързани играчи
04-03-2010 14:53 | Николай Драгиев

Карлос Моя, Давид Налбандян и Жюстин Енен са най-известните имена, които получиха специална покана (wild card) от организаторите на турнира в Индиън Уелс. Надпреварата ще се проведе между 8 и 21 март.

 

Енен е печелила вече в Калифорния през 2004 г., но от 2006 г. не е участвала в надпреварата. След завръщането си на корта от началото на сезона, тя записа впечатляващи резултати, достигайки финали в Бризбейн и на Australian Open.

 

Карлос Моя пък в последно време е преследване от непрекъснати контузии. През 1999 г. той достига финал в Индиън Уелс и след това оглавява световната ранглиста. За Давин Налбандян това пък ще е осмо участие на турнира, в опит да си възвърне формата от преди няколко години.

 

Сред останалите, които получиха покани от организаторите са: Роби Джинепри, Райън Харисън, Кристина МакХейл, Алекса Глач, Бетани Матек-Сандс, които са представители на домакините.

 

В същото време още 4 души извън тази група ще получат "уайлд кард": Елени Данилиду, Алисия Молик, Тамира Пашек и младата звезда Аля Томлянович.
Коментари
Турнир: Sofia Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: София, България
Настилка: Твърда
Награден фонд: €597,900

Official Website | Livescore
Турнир: Moselle Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мец, Франция
Настилка: Зала
Награден фонд: €597,900

Official Website | Livescore
Турнир: San Diego Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Сан Диего, Калифорния, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $612,000

Official Website | Livescore
Други новини