Бруклин Декър: Анди ме ухажваше 5 месеца



08-04-2012 16:24 | Станко Димов

През последните години Бруклин Декър се превърна в една от най-известни съпруги на тенисисти. Сексапилната блондинка нахлу в спортните среди като дамата, превзела сърцето на бившия №1 в света Анди Родик.

Въпреки, че в момента е популярна като един от топ-моделите на САЩ, както и с някои роли в Холивуд, Бруклин все още се възприема като „едно обикновено момиче от Северна Каролина”.

В началото Декър влизаше в светските обективи като момичето, което стои в ложата на Родик във всеки един мач и го дарява с неизменна подкрепа. Големият бум за нея обаче дойде, когато огря корицата на най-важното отвъд Океана спортно издание – „Sports Illustrated”.

„Обичах да пътувам, но не обичах работата. Да си модел може да ти служи само за стимул, за нищо друго”, откровена е Бруклин Декър.

ЗАШЕМЕТЯВАЩА ФОТОСЕСИЯ НА БРУКЛИН ДЕКЪР

Превзела веднъж обективите и мъжките сърца, филмовият дебют за блондинката не закъснява: „Явявах се на прослушвания две или три години, но нищо не се получаваше. Тогава участвах в няколко ТВ предавания, а след това най-накрая дойде и първият ми филм”, споделя американката.

Всъщност нейният дебют в Холивуд бе в комедията „Just Go With It”, а партньорите на екран бяха вече доказаните звезди в бранша – Адам Сандлар и Дженифър Анистън.

Похвалена от критиците за „естествена си красота”, следващата роля на Декър не закъсня и тя бе поканена в 200-милионната продукция „Battleship”, където си партнира с поп иконата Риана.


„Не ми беше никак лесно, защото в началото всички ме възприемаха просто като модел, и това беше нормално. Но за да си заслужа уважението и нови роли знаех, че трябва да положа допълнителни усилия, да покажа на всички, не се опирам само зад външността си”, сподели Декър.

Красавицата разкрива как се е запознала с бъдещия си съпруг Анди Родик. „Той ме е гледал в ТВ предаване и ме харесал. След това се обадил на агента си, който се свърза с моя агент”, разказва с усмивка на лице г-жа Родик.


„Дали ме ухажваше? Да, правеше го постоянно. Но в началото никак не му бе лесно. Отне ми 5 месеца, преди да реша да го потърся и аз. След това всички знаете какво стана”.
Първата среща на влюбените гълъбчета била вечеря, след която Родик закарал Бруклин на вечерно шоу. В крайна сметка това дало резултат.

„Тогава си казах: Това е човекът, това е мъжът, за когото ще се омъжа. Караше ме да се смея, но в същото време се държеше като рицар с мен”.

Бруклин не крие, че иска да има деца от Анди. „Обичам децата и разбира се, че искам да имам. Всичко с времето си обаче. Засега двамата (с Родик) сме концентрирани около кариерите си”, обобщава Декър.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини