Шарапова не измъчвала Вуячич, казала му „Да” от първия път



07-04-2012 15:40 | Станко Димов

Една от най-известните спортни двойки – тази между Мария Шарапова и Саша Вуячич, съвсем скоро официално ще стане семейство. Наскоро тенисистката разкри коя ще бъде дългоочакваната дата, на която двамата влюбени ще минат под венчилото и ще се слеят в свещения брачен съюз (10 ноември в Истанбул).

Годежният пръстен на Шарапова пък е оценен на четвърт милион долара. Ето какво разказа рускинята за един от най-важните дни в живота й.

„Саша ми предложи само веднъж и аз казах „Да”. Първо се обадих на майка ми, за да й кажа. След това звъннах на няколко приятели и започнах да се хваля. Не се обадих веднага на баща ми, защото по това време той беше в Русия. Знаете колко голяма е часовата разлика и не исках да го будя. А и освен това той знаеше. Все пак Саша му беше поискал ръката ми преди това”, разкри Шарапова в интервю за руско списания.

Както е известно годеникът на Маша – Саша Вуячич е бивш баскетболист на ЛА Лейкърс, но от няколко месеца се състезава за отбор от Истанбул. Любопитен бе отговорът на въпроса на какъв език се разбират вкъщи, тъй като Шарапова е рускиня, а Вуячич словенец. Ето какво отговори Маша:

„Саша владее сръбски и италиански. Ние обаче комуникираме на английски. Той разбира доста повече руски, отколкото аз разбирам неговия език. Когато разговаря с родителите си мога да разбера някои фрази или отделни думи. Все пак някои думи са сходни с руския, но само толкова”, призна тенисистката.

Запитана къде ще живее с любимия след края на кариерата си, Шарапова отговори така: „Обичам Русия и Москва, но не мога да си представя да живея там 12 месеца в годината и най-вече да шофирам из Москва. Лично аз предпочитам Америка. Тук съм от доста години, тук са приятелите ми. Свикнала съм и харесвам живота в Щатите, затова смятам да остана тук”, каза Мария Шарапова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини