Сесил през сълзи: В разцвета на силите си съм, дано пак играя за България



Сесил през сълзи: В разцвета на силите си съм, дано пак играя за България
Свързани играчи
03-03-2010 14:45 | Николай Драгиев

Сесил Каратанчева за пореден път потвърди, че има желание един ден отново да играе за България.  На пресконференция в Пресклуб България тя обясни, че очаква да се представи силно до края на сезона.

"За сега всичко е наред, добре се чувствам, играя добре, ще видим какво ще стане нататък. Ще се концентрирам върху участието си на турнирите от големия шлем. Те са най-важните в календара, каквито и други турнири да има това е най-голямото, за което се готвиш", каза Каратанчева, цитирана от БГНЕС.

 

"Договорът ми с Казахстан е актуален. Това е засега. За три години, през май започва да тече втората година. Аз съм българка, винаги ще се връщам тук, бих искала един ден отново да играя за България", допълни тенисистката.

 

Тя уточни, че ако това се случи няма да има никакъв проблем отново да представлява страната ни, като единственото неудобство е това, че трябва да пропусне две издания на Фед Къп.

 

"Има застой в играта ми. Някак си, не бързам да се развивам както, когато бях по-малка. Играя ден за ден, турнир за турнир. Но както казва баща ми аз съм в чудесна възраст за тенис, в разцвета на силите си", допълни 20-годишната Сесил.

 

Тя добави, че се готви със своя баща в България, Казахстан, САЩ, Австралия и във всяка дестинация, където има турнир. Малко, след като говори за подготовката си Каратанчева се разплака и напусна залата за пресконференции.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини