Мария Шарапова и Саша Вуячич ще се венчаят в Истанбул през ноември



19-03-2012 18:12 | Николай Драгиев

Може би най-очакваното светско събитие в тениса - сватбата на Мария Шарапова ще се състои в края на 2012-а година. Ясна е и датата - 10-и ноември, а мястото е крайно любопитно - Истанбул.

Всъщност изборът на място е обусловен не толкова от желанието на двамата, а техните ангажименти, съобщава AP. Словенецът Вуячич в момента се състезава за турския "Ефес Пилзен", а Мария ще бъде в Истанбул в края на ноември за финалния турнир на WTA.

Работното място на двамата всъщност предопредели и тяхната първа среща през 2009-а. Шарапова, която живее в Лос Анджелис, срещна Вуячич именно по време на престоя на баскетболиста в тогавашния шампион на НБА "Лос Анджелис Лейкърс".

Самата дата на сватбата се оказва, че е била променяна няколко пъти заради ангажименти на двамата.

Ето какво сподели наскоро Шарапова по повод на своята сватба: "Гледах кралската сватба, която беше толкова голяма, с милиони хора, които се интересуват от въпросните двама души. Наистина харесах роклята на Кейт. Но не гледах, за да търся нещо, което да ми послужи за моята. Тя ще бъде доста по-малка, държа на личното пространство," заяви тя.

"Разбирателството между нас (cъс Саша) е страхотно. Много от полза е това, че и двамата сме спортисти. Определено не говорим за спорт през цялото време, но разбирателството ни създава комфорт в отношенията," допълва тя.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини