Тенис клуб "Русе"


Информация
Град: Русе
Квартал: "Парк на младежта"
Адрес: гр. Русе ул. „Алея Младост“ N1, до комплекс „Норд“, телефон: 0888 505314, e-mail : office@rusetennis.com


Снимки
За клуба

 

Ние предлагаме:

- Мини тенис за най-малките;
- Гpyпи за начинаещи и напреднали;
- Треньори за индивидуално обучение;
- Летен тенис-лагер от 15 юни до 15 септември;
- Организиране на тенис турнири и корпоративни мероприятия;
- Наплитане на ракети и щанд за тенис аксесоари.

Тенис клуб „Русе“ предоставя на клиентите си и девет открити корта с червена настилка (шамот). Големият брой кортове дават възможност на любителите на тениса да играят целогодишно.

Тенис на корт в град Русе. Треньор за индивидуално обучение. Тенис училище за деца.

Кортовете са проектирани с възможност за провеждане на международни състезания. Два от откритите корта разполагат с постоянни трибуни за публика, предвидена е възможност за изграждане на временни трибуни.

Тенис школа под ръководството на главния треньор – се грижи за малките таланти, независимо дали искат да направят кариера в един от най-популярните спортове в света или просто да се забавляват.

Амбицията тенис клуб „Русе“ е да създадат удобно и приятно място за хора от всички възрасти, за цялото семейство. Дори малките деца имат своето място в Клуба с игрална площадка.

Комплексът разполага със собствен паркинг, който е безплатен за клиентите на клуба.

Това е и едно от малкото места в България, където боклукът се хвърля разделно. Има отделни кошчета за пластмаса, която се събира и се рециклира.

С услугите и възможностите, които предлагаме на привлекателни цени, тенис клуб „Русе“ е уникално съоръжение не само за нашата страна, но и в световен мащаб. Той с бързи темпове се превръща в предпочитано място за спортни и делови срещи.

В нашия клуб не отделяме спорта от забавлението, тренировките – от приятните мигове, приятелите – от конкурентите. Ние предлагаме една игра, в която има много тенис, яки тренировки и истински приятели. В нашия тенис клуб, създаден през 2007 година, спортсменският дух владее деца от всички възрасти.

Тенис клуб Русе се намира в парка "Младежта", ул. „Алея Младост“ N1, до комплекс „Норд“ . Летният сезон продължава от април до октомври включително.

Зимният сезон продължава от ноември до март включително.

При нас можете не само да играете тенис, но и да прекарате свободното си време сред приятелската атмосфера на клуба.

Ела те да поиграем и да пораснем заедно с тениса и с мечтите си!

Други новини