Тенис клуб "М Спорт"/NGTA


Информация
Град: София
Квартал: Малинова долина
Адрес: София, кв. Малинова Долина, бул. Климент Охридски 127 Г


Снимки
За клуба

През последните години поредица от отлични постижения превърнаха успеха в традиция за нас. Екипът ни се състои от талантливи, отдадени изцяло на работата си млади треньори. Ние имаме задължения към състезателите си не само на корта, а 24 часа на ден. Знаем, че освен треньори ние сме и учители, и възпитатели, чиято цел е създаването на играчи, атлети, личности. През последната година имаме държавни шампиони в почти всички възрастови групи ( юноши до 12 и 14 години, девойки до 18 години ).

На най-високо ниво подготвяме състезатели като Симеон Иванов, който е част от отбора на България за купа „Дейвис". Репутацията ни се гради на тренировки , съгласувани с индивидуалността на всеки състезател. Програмата ни за подготовка на състезатели включва:

• хранителни програми;
• програми за обща и специална физическа подготовка;
• часове по обща и спортна психология;
• тестове за моментно физическо възпитание;
• образователни лекции в областта на спорта;
• развитие на качества чрез други спортове;
• програми за възстановяване (медикаментозни и масажи)

Тенис училище

Развитието на тениса за малки деца е основен приоритет за нас. В резултат на системните тренировки децата израстват организирани и самостоятелни, а спортът  им дава здраве и развива ценни физически качества.

От опит се убедихме, че децата учат най-добре, когато се забавляват. Практиката ни показа, че те развиват спортните си умения в определена последователност. Затова използваме забавни игри и внимателно структурирани уроци, който подпомагат развитието на децата, подобряват двигателните им умения, координация, сила и издържливост.

Учат ги на спортсменство, самоуважение и изграждат характера им.  Уроците се преподават от сертифицирани треньори, а родителите получават редовно информация за развитието на своите деца.

Най- малките и начинаещите започват обучението си чрез мини тенис. Това е един от най-ефективните методи за въвеждане в тениса на подрастващи деца въз основа на един забавен игрови подход.  Изработените от нас програми ще осигурят на детето ви развитие от началнте стъпки в играта до професионално ниво.

ЦЕНИ:

За групи деца - вижте тук.

Тенис кортове:
Наем на тенис корт за 1 час от 7:00 до 18:00 часа – 15 лева
Наем на тенис корт за 1 час  от 18:00 до 00:00 часа – 20 лева
Тренировка с треньор – 20 лева на час.

СПА

Цени:

Басейн + джакузи – 15 лева
Сауна – 5 лева
Басейн + джакузи + сауна – 18 лева
За деца – 8 лева   

За клиенти на тенис кортовете:
Басейн + джакузи – 10 лева
Сауна – 5 лева
Басейн + джакузи + сауна – 12 лева
За деца – 5 лева

САЙТ: http://ngta.bg/

Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини