Федерер впечатли с елегантен вид на Оскарите, Сине излезе гол (видео)



11-03-2024 17:16 | Test User

Стилно появяване вна червения колим в бяло сако, черен панталон и папийонка направи носителят на 20 титли от Големия шлем в тениса - Роджър Федерер. Бившият номер 1 в световната ранглиста беше в компания на съпругата си и майка на четирите му деца - Мирка.

В доста по-небрежен стил беше друг бивш кечист и настояща холивудска знаменитост - Дуей Джонсън - Скалата. Той заложи на сив сатенен костюм и червена риза, която показваше, че той не пропуска да се отбие във фитнеса. 

Бившият баскетболист на Маями Хийт и Чикаго Булс - Дуейн Уейт, също беше сред гостите. Той придружаваше половинката си Гейбриъл Юниън. 

Най-голямо впечатление направи кечистът Джон Сина, който беше част от церемонията и обяви наградата за костюми... гол. Любимецът на американците, който се преориентира и вече има в портфолиото си няколко роли в холивудски продукции, трябваше да излезе на сцената в скеч, пресъздаващ появата на гол мъж на церемонията през 1974 г.

Ефектната поява предизвика бурен смях и овации, а Сина (впоследствие препасан с перде) връчи статуетката на екипа на филма "Клети създания". / bTV

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини