Григор Димитров игра тенис с Пинк пред погледа на Шон Пен



08-03-2023 10:20 | Tennis24.bg

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се включи в благотворителното събитие Desert Smash, което се провежда в Индиън Уелс (САЩ). Първата ни ракета оформи тандем с известната певица Пинк.

Първоначално той влезе в ролята на ментор на американката, но след това вече бе на корта с нея. Двамата премериха сили с Виктория Азаренка и певеца Робин Тик, а в крайна сметка победата бе за представителката на Беларус и нейния американски партньор.

В събитието се включиха звезди от ATP и WTA тура, а сред тях личаха имената още на Каспър Рууд, Дона Векич и Марта Костюк. Приходите ще отидат за благотворителност. На трибуните пък бе легендарният актьор Шон Пен.

По този начин хасковлията загря за първия за сезона Мастърс 1000 турнир в Индиан Уелс, който започва тази вечер и ще продължи до 19 март. Димитров ще стартира директно от втория кръг, а неговият съперник ще стане ясен след края на мача между италианеца Лоренцо Сонего и австралиеца Джейсън Кублер.

Миналата година Димитров достигна до четвъртфиналите в Индиън Уелс, където отстъпи пред Андрей Рубльов. През сезон 2021 българинът отпадна на полуфиналите, като именно това са двете му най-силни представяния в калифорнийската пустиня. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини