Димитър Кузманов подарява тенис ракетата си!



Димитър Кузманов подарява тенис ракетата си!
Свързани играчи
Тагове
09-12-2021 08:14 | Tennis24.bg

Декември без подаръци? Никога!


В най-празничното време от годината Димитър Кузманов и неговите партньори от Cindy App Bulgaria са подготвили невероятна игра, с ненадминат подарък, който ще зарадва всеки истински фен на тениса.

Да, точно така, те подаряват ракетата на Димитър Кузманов, с която тази година той участва на турнирите от големия шлем, записа първата си победа в Sofia Open, а също взе и първата си титла от сериите Challenger!

И, за да е още по-хубава Коледата на един тенис фен, Димитър Кузманов е поставил своя автограф, върху ракетата си, специално за вас!  

Мико: „Идеята, да направим този подарък се роди спонтанно. Заедно с моите приятели от Cindy App Bulgaria решихме да зарадваме феновете на българския тенис и да отправим посланието, че въпреки нелеките времена, в които живеем, успехът е възможен с много труд, упорство и дисциплина. В професионален план, за мен 2021-ва беше една успешна година, искам да споделя радостта си от това с феновете ми и да им благодаря за вярата и подкрепата. Надявам се новата година да ми донесе още сила и да не спирам с успехите в името на българския тенис!“

Cindy App е едно от първите приложения в страната, с което лесно можете да резервирате тенис корт. Иновативното при Cindy App е, че услугите в него са специално подбрани за всеки потребител. Ако искате да добавите тенис кортовете, на които тренирате, моля кликнете тук и попълнете формуляра.

Ако все още се чудите, как можете да спечелите ракетата на Мико, включете се в играта на Cindy App Bulgaria като отидете в техния Instagram профил. Крайният срок е 14ти декември, така че не се бавете!

Успех на всички!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини