Рафа гледа тренировка на Гришо (снимки)



16-08-2011 14:05 | Станко Димов

По всички личи, че Григор Димитров се чувства отлично на турнира от „Мастърс” сериите в Синсинати. Вчера българинът се класира за втори път, след като се справи в два сета с квалификанта Марсел Илхан.

 

Нашето момче явно полага нужните усилия на тренировките, които се провеждат при особен интерес от страна на местните фенове. Няма как да не е така, особено ако на тренировката ти се появи Рафаел Надал.

 

Световният №2 изгледа няколко минути от играта на Гришо, след което двамата приятелски се поздравиха. Вдъхновен от срещата си с Надал, от новата си прически или нещо друго, няколко часа след тренировката Димитров излезе на корта и не остави шанс на Марсел Илхан.


Любопитното е, че във втори кръг Димитров ще се изправи срещу един от най-близките приятели на Рафа в тура – Давид Ферер.

 

Както е известно преди 3 години, когато Григор бе едва на 18 а Надал актуален №1, двамата се изправиха на турнира в Ротердам, а Рафа записа изключително трудна победа с 2:1 сета (7:5, 3:6, 6:2). След двубоя Надал затрупа с похвали българския си съперник, предричайки му бляскаво бъдеще и място в Топ 10.





Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини