Григор Димитров: Сега беше моментът да дойде Агаси



31-10-2018 18:56 | Станко Димов

Григор Димитров се класира за третия кръг на турнира в Париж за шеста поредна година, след като победи Роберто Баутиста Агут със 7:6 (10), 6:4. След срещата българинът даде кратко интервю за официалния сайт на АТП.

„Мисля, че изиграх добър първи сет. Това беше едно от най-добрите ми представяния от началото на годината (първия сет) като цяло“, коментира Димитров.

„Чувствах се добре на корта. Дори във втория сет, когато бях с два пробива напред, се опитах да опитам няколко неща. Загубих на два пъти подаването си, но намерих начин да направя още един пробив в точния момент и да завърша силно срещата“.

„Имаше много дълги разигравания, които ми вдъхнаха увереност когато ги печелех. Беше страхотно. Определено не беше най-добрият жребий като за първи съперник, но съм щастлив от развръзката“.

В Париж Димитров е придружаван от бившия №1 в света Андре Агаси, който официално стана част от екипа на българина.

„Познаваме се от доста време и сега беше точният момент да се присъедини към екипа“, каза Димитров.

„Към момента няма нищо повече за казване, опитваме да направим програмата ми по правилния начин. Надявам се, че догодина ще мога да пътувам с него много повече. Със сигурност ще изкараме повече време заедно в следващите седмици и месеци. Надявам се, че в следващите месеци ще имаме повече яснота около програмата“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини