Раонич: Сервирах добре, но не беше само това



09-05-2018 10:01 | Николай Драганов

Златка Замова, кореспондент на Tennis24.bg в Мадрид

 

Намиращият се под №24 в света очаквано беше доволен от победата си над Григор Димитров във II кръг на "Мастърс" турнира Мадрид и изтъкна предимствата си пред Tennis24.bg. 


"Подавах добре, но и създадох много възможности за печелене на точки. В първия сет имах доста шансове за пробив, после няколко и във втория. Мисля, че се справих доста добре в много аспекти. Условията ми подхождат - играя малко по-бързо, поемам по-ниско топката и удрям по-високо. Щом съм здрав, мога да отразявам сервиси“, коментира канадецът.


196-сантиметровият тенисист от босненски произход бе попитан за следващия си съперник и съотборник в отбора за купа Дейвис Денис Шаповалов, когото среща на осминафиналите.


„Познаваме се от лагерите с националния отбор на Канада, но иначе аз тренирам предимно в Монреал, а той – в Торонто. Голям талант, експлозивен, може да прави невероятни неща. Трябва да покажа нивото от тази вечер. В тура почти не сме се засичали - когато той пробиваше, аз не играех. Хубаво е да сме повече канадци по турнирите и м Топ 100“, заяви Раонич. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини