Григор Димитров без конкуренция и в Гугъл



16-12-2017 11:34 | Tennis24.bg

Онлайн търсачката "Гугъл" обяви резултатите от класация на най-често търсените термини, която представя уникална перспектива върху важните моменти и тенденциите от изминалата 2017 г.

В България най-много в "Гугъл" се е търсила информация за Григор Димитров. Това сочат обявените обобщени данни от класацията на най-често търсените термини. Следват избори 2017, "Мис България 2017" и VIP Brother.

Григор Димитров е и най-търсената личност в "Гугъл". След него се нареждат представилият България на "Евровизия" Кристиан Костов и боксьорът Кубрат Пулев.

Най-значимите събитие за годината според търсенията на българите са били бяха "Парламентарни избори" и "Евровизия". При филмите лидерските места са за "50 нюанса по-тъмно" и "Бързи и яростни 8". Що се отнася до сериалите, най-голям интерес е имало към "Сега и завинаги" и "Дамата с воала".

Сред най-търсените спортни събития са били двубоите на Григор Димитров, но силно присъствие оставя и несъстоялият се сблъсък на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа. "Левски", ЦСКА и "Лудогорец" са сред най-търсените отбори от родната публика.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини