Спряха Григор от Спортист на годината на Хасково



14-12-2017 11:53 | Tennis24.bg

Григор Димитров няма да вземе участие в традиционната анкета "Спортист на годината 2107" на община Хасково. Това съобщи Деян Александров, младши експерт в отдел "Спортни дейности" на местната администрация.

Там са получили писмо от бащата на Димитров - Митко Господинов, който е и съсобственик на тенис клуб "Хасково 2015", в който е картотекиран Гришо. Господинов е помолил синът му да не бъде номиринан, тъй като няма да може да присъства на церемонията, уточни Александров. Той добави, че при това положение организаторите са се съобразили с искането.

Анкетата, която ще бъде изготвена от спортни журналисти, 7 служители на спортния отдел в общината, и областния експерт по младежта и спорта съдържа 6 раздела - мъже и жени, юноши и девойки, мъжки тим и женски отбор, треньор и "силна воля".

Предложения са постъпили от 24 спортни клуба. Те са номинирали 26 мъже и жени, 44 юноши и девойки, по 6 мъжки и женски отбори и 8 треньора, посочи Александров. След определянето на победителите на заелите 1-во, 2-ро и 3-то място ще бъдат връчени парични награди, а на останалите - грамоти. Церемонията ще бъде на 20 декември.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини