Димитров срещу Гофен по Mtel Sport 1



17-02-2017 14:26 | Tennis24.bg

Mtel Sport 1 ще излъчи на живо днес от 20:30 часа четвъртфиналния двубой на Григор Димитров срещу Давид Гофен от турнира в Ротердам. Феновете на тениса ще могат да гледат сблъсъка директно и в страницата на Мтел във Фейсбук. Коментарното студио ще започне 15 минути преди началото на срещата.

 

Това ще бъде третата битка между двамата през сезона, като в първите две, четвъртфинала на Australian Оpen и финала на турнира в София, победител излезе Димитров. В момента той заема 12-а позиция в ранглистата на ATP, точно зад своя опонент, който е 11-и. За да стигне до този мач, първата ракета на България преодоля Миша Зверев и Денис Истомин, а белгийският тенисист премина през Андрей Кузнецов и надеждата на домакините Робин Хаасе.

Потенциален противник на победителя днес е осмият в света Доминик Тийм, който се изправя срещу изненадата на турнира Пиер-Юг Ербер. Французинът е единственият състезател извън топ 100 на ATP, достигнал до тази фаза на състезанието.

Освен срещата днес Mtel Sport 1 ще продължи да излъчва директно всички най-интересни сблъсъци от надпреварата, като преди и след най-важните двубои има преки студия, с участието на тенис специалисти.

Финалът на турнира е в неделя от 16:30 часа, а прякото предаване по спортния канал ще започне с коментарно студио половин час по-рано.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини