Григор: Този трофей означава много



Григор: Този трофей означава много
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
08-01-2017 13:24 | Tennis24.bg

Григор Димитров изглеждаше изтощен, но щастлив и изпълнен с емоции на корта след спечелването на петата си титла в кариерата.

Първата ракета на България победи Кей Нишикори във финала на турнира в Бризбън и вдигна първи трофей от 2014 г.

 

"Този трофей означава много. Миналата година беше много емоционална. Това бе една от най-забавните и хубави седмици на корта в кариерата ми. Благодарен съм извънредно много на екипа си за работата, която свършихме между сезоните", каза Гришо преди да получи шампионската купа.

На пресконференцията след срещата българинът допълни: "Целта пред мен преди началото на сезона беше да спечеля титла в първите 6 месеца. Успях да го направя в първата седмица".

 

Съперникът му Нишикори бе разочарован, но не напълно. "За шести път играя в Бризбън. Но за първи път играх финал. Затова съм щастлив", каза позитивно японецът. Той обясни и причините за медицинското прекъсване в началото на третия сет. "Имах проблем с бедрото. Заболя ме, но все още не знам колко сериозна е контузията ми. Тъжен съм за това, че нещата се развиха по този начин", допълни Нишикори.



РАЗВИТИЕТО НА ФИНАЛА ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

Имах проблем с бедрото. Заболя ме, но все още не знам колко сериозна е контузията ми. Тъжен съм за това, че нещата се развиха по този начин

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини