ВИДЕО: Григор Димитров показва среден пръст на съдия



07-12-2010 16:49 | Николай Драгиев

Григор Димитров си навлече куп проблеми в последно време. Той си позволи да блъсне в гърдите съдия на турнир в Хелзинки и това предизвика множество коментари, а не е изключено българинът и да бъде наказан под някаква форма от ATP.

Буйният нрав на Гришо обаче не се проявява за първи път. Въпреки че в момента той е доказан професионалист и в отлични отношения със своите колеги, то и в юношеските му години не винаги е бил особено хрисим срещу несправедливостите.

Така на турнира Копа Гердау през 2007 г. Гришо си позволява да покаже директно на корта среден пръст на рефер в мач на двойки. Тогава партньор на Димитров е Георги Руменов-Паяков, който също не поздравява съдията на стола, тъй като двамата губят в шампионски тайбрек след спорни решения на официалното лице.

 

Разбира се този случай в никакъв случай не може да се определя като скандален, тъй като всеки, който се е занимавал със спорт знае колко деморализиращо е да ти бъде ограбен труда с нечестно решение. В тази връзка тенисът е сред спортовете, които успешно се борят срещу човешкия фактор с въвеждането на системата "Ястребово око".

 

 

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини