Григор Димитров: Гледам напред към Мелбърн



16-01-2016 14:51 | Станко Димов

Григор Димитров не скри разочарованието си след загубата на финала в Сидни. Както е известно, българинът отстъпи с 6:2, 1:6, 6:7 (7) пред Виктор Троицки след 2 часа и 17 минути вълнуваща битка. След срещата българинът призна, че неговият съперник заслужено е спечелил, но също така не скри задоволство, че отново е играл финал.

„Мина време, откакто последно играх финал и е доста разочароващо. Но поздравления за Троицки, днес бе неговият ден и той си заслужи успеха", каза Димитров по време на церемонията по награждаването.

Българинът благодари на екипа си. „Това е един от първите ни турнири заедно и им благодаря за подкрепата в трудните моменти. Сидни беше чудесно състезание, с което да започнем годината”.

След това на пресконференция Димитров допълни: „Щастлив съм отново да чувствам тези пеперуди в стомаха си. Чувствах, че играя добре, но в същото време бях нервен при някои от точките. Измина доста време, откакто за последно някой двубой ми е докарвал такива емоции и чувства.

Най-важното нещо в момента е да не съжалявам за загубата. Гледам напред към Мелбърн. Първото нещо, което ще направя утре сутринта е да пътувам за там”, коментира Димитров.

РАЗВИТИЕТО НА ДВУБОЯ ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини