Григор: Загубата е много тежка за мен



26-02-2015 07:25 | Любомир Тодоров

Григор Димитров оваканти титлата от турнира в Акапулко, като загуби от 169-я в света Райън Харисън с 5:7, 6:4, 0:6. По време на пресконференцията след осминафиналната среща първата ни ракета не скри разочарованието си след ранното отпадане

"Случи се, но това е спортът. Има неща, които не можеш да контролираш, на първо място това е времето. Но няма да се оправдавам, защото каквито са условията за мен, такива са и за него. Грешката си е изцяло моя. Загубата е много тежка за мен, но и Райън е щастлив, че продължава напред. Просто не бях достатъчно концентриран, мисля, че това беше очевидно. Като цяло имах проблеми и сега ще трябва да поработя върху нещата, които ми попречиха. В същото време не трябва да падам духом, защото случилото се е част от процеса", заяви българинът.

"Няма да ви лъжа, страшно съм разочарован, че отпаднах в толкова ранна фаза на турнира, защото обичам тази надпревара. Днес е един от дните, които трябва да забравя. Това не съм аз. Ще си взема малко почивка, а после подновявам тренировки, за да се подготвя по-добре за следващите турнири", продължи Димитров.

Той завърши оптимистично, като каза, че очаква да покаже добра игра на турнирите в Индиън Уелс и Маями през март. Въпреки натрупаните загуби, Григор бил уверен във възможностите си.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини